Frederiksgade 9, 2. sal tv

Torsdag 8:00 - 15:00
Fredag 8:00 - 14:00

HANDICAPFORHOLD

Klinikken ligger på 2. sal, der er i alt 52 trappetrin op. Der er ingen elevator.

VELKOMMEN TIL HUDKLINIKKEN VED MARMORKIRKEN

OBS OBS OBS

På grund af CORONA-situationen kører vi på nedsat kraft i klinikken.
Vi holder foreløbigt hudklinikken lukket i uge 13 og 14, det er heller ikke muligt at kontakte os telefonisk.
Vi bliver nødt til at aflyse rigtig mange aftalte konsultationer det næste stykke tid. Du vil også modtage en besked herom på sms.
Alle der har en tid i hudklinikken vil blive kontaktet, så snart det kan lade sig gøre.
•Hvor vi skønner det er muligt vil vi tilbyde en telefon/videokonsultation.
• Såfremt vi skønner, at det kan vente, vil du blive tilbudt en ny tid, når vi har fået et overblik, så vær tålmodig, vi arbejder fortsat.
• Hvis vi skønner, at det er noget vi skal se på hurtigt, vil vi kontakte dig mhp. fremmøde i klinikken.
Du behøver således ikke afbestille din tid i perioden hvor vi holder lukket.
Vi håber, at kunne åbne op igen efter påske.

TIDSBESTILLING

Tidsbestilling kan foretages med henvisning fra egen læge på telefon 33 12 55 00. Hvis du tidligere har været set i klinikken, kan du også bestille tid på sms 27 51 01 50, oplys da venligst dit fulde navn og din fødselsdato.
Hvis du er ny patient i hudklinikken, skal du først oprettes i vores system, det gør du ved at logge på www.emailkonsultation.dk. Først når du har modtaget en kode fra os, kan du bruge tidsbestilling på sms.
Obs smser sendt i vores ferieperioder besvares ikke og billeder frabedes.
Akutte patienter kan modtages indenfor kort tid, efter aftale mellem egen læge og klinikken.
Aktuelt er der ca. 10 ugers ventetid for nye patienter.

AFBUD

Hvis du bliver forhindret i at møde til den aftalte tid, beder vi dig venligst om at ringe hurtigst muligt, så vi kan bruge tiden til en anden patient. Ved afbud kan også benyttes sms 27 51 01 50 eller e-mail: hudklinik-marmorkirken@hotmail.com
Husk kun at oplyse navn, evt. fødselsdag samt tidspunkt for aftalen. Mailen kan kun benyttes til afbud og vil ikke blive besvaret. Det samme gælder øvrige henvendelser.

TELEFONISK HENVENDELSE

Tlf. nr. 33 12 55 00
Mandag-fredag: 9-12
Telefonen kan være meget travl. Har du svært ved at komme igennem er du altid velkommen til at komme forbi i klinikkens åbningstid.

ELEKTRONISK SERVICE

Elektronisk afbud og henvendelse til klinikken kan foretages ved aktivering af menupunktet:"Kontakt".

FERIE I ÅR 2020

Klinikken holder lukket:
Påsken: fra mandag den 6. april til og med mandag den 13. april
Store Bededag: fredag den 8. maj
Kr. Himmelfart: torsdag den 21. maj samt fredag den 22. maj
Sommerferie: uge 29, 30, 31 og 32
Efterårsferie: uge 42
Juleferie: uge 52-53

ER VENTETIDEN FOR LANG?

Kontakt venligst Sundhedsstyrelsen på telefon : 72 22 74 00
Du kan finde andre speciallæger i hudsygdomme på : www.sundhed.dk
Du kan søge ventetider hos andre hudlæger på : www.danderm-pdv.is.kkh.dk/ddo/liste.html